Болярски Кюфтета

Болярски Кюфтета

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
6145k2k3k7
Болярски Кюфтета
Снимка: Нина Иванова Иванова
1 / 3
15/04/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4
"Може и да не ви накарат да се почувствате, като велможа, но определено ще ви се усладят"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно. В купа сипете каймата, лука, чубрицата, черния пипер и солта. Омесете хубаво каймата и я приберете в хладилника за около час.

Нарежете продуктите за плънката на дребно.

При готовност на каймата я извадете от хладилника и я разделете на равни части. Разплескайте всяко кюфте и поставете малко парченце масло заедно с малко от плънката.

Загърнете с кайма и оформете кюфте.

Изпечете кюфтетата на грил тиган или върху хартия за печене в тава във фурната загрята на 180°C за около 20 мин.

Сервирайте с гарнитура по желание.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: