Начин на приготвяне
Свинското бонфиле се разрязва по дължина, така че да си остане едно цяло парче месо. Начуква се и се подправя със сол и черен пипер от двете страни.
От едната страна се намазва с топено сирене и с барбекю сос.
Върху намазаната страна по дължина на месото се нареждат нарязани на ленти кисели краставички, моркови, настърган кашкавал. Навива се на руладините.
Поставя се в намазнена тавичка с краищата надолу. Полива се отгоре с малко олио и се добавя 1 ч.ч. вода.
Пече се на 200 градуса за около 30 мин. под фолио. След това се отваря и се допича за 10-15 мин.
Забележка: Ястието може да се приготви и на малки рулца, като бонфилето се раздели на по-малки парчета. Тогава всяко малко руло се намазва отгоре със соса и се поръсва, малко преди да е готово, с настърган кашкавал.
Останалите продукти са както при единичното руло.
Рулата от свинско бонфиле са много вкусни.