Хляб с прясно мляко в хлебопекарна

18/04/2018
Яница Николова
отЯница НиколоваГотвач4504001893
"Точната рецепта за най-вкусния хляб с прясно мляко в хлебопекарната "
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо899
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички съставки се поставят в съда на пекарната.

Включва се на основна програма около 3 часа.

Може 1 час преди печене да се отвори капакът на пекарната, да се намокри и да се поръси с пълнозърнесто брашно и семена и да се направят нарези.

След изпичане се поставя на решетка да се охлади.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар