Бирен хляб в хлебопекарна

26/04/2018
Vikitoo
отVikitooЧирак611
"Не отказваме бира, но днес ни трябва за приготвянето на пухкав бирен хляб в хлебопекарната "
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо717
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се разтопява. Брашното се изсипва в хлебопекарната и се добавят всички останали съставки, като бирата трябва да е на стайна температура.

Избира се програмата за хляб за средно изпечен такъв.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Никола
Никола
01.07.2018 12:22
Рецептата е сполучлива. Получи ми се със хрупкава коричка
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв