Празнични домашни бишкоти

ИларияИлария
Новак
117
1
205
21/12/2012
"Поводи винаги ще се намерят, важното е домашни бишкоти да има "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции25-30 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо22 921
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте добре маслото със захарта и прибавете едно по едно яйцата и амонячната сода, разтворена предварително в оцета, ванилията и доразбийте сместа.

Добавете толкова брашно, че да получите меко тесто, което може да се точи. Разделете го на топки. От всяка разточете кора като за юфка и с подходяща форма изрежете бишкотите.

Изпечете празничните домашни бишкоти в силна фурна, но внимавайте да не потъмнеят.

Така приготвените домашни бишкоти може да използвате за направата на различни десерти с крем или просто да ги поднесете с кафе.

Рейтинг

5 4
4 3
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар