Начин на приготвяне
Пресява се брашно и в него се прави кладенче, в което се изсипват двата вида сода+разбитите яйца+захар+олио+мляко+ванилия. Замесва се меко тесто (но да не лепне по ръцете).
Така приготвеното тесто почива 10 мин., а през това време размесваме мармалада+канелата+орехите. Разделяме тестото на две части, като едната част разтиламе в тавичка, обилно намазана с олио.
Този пласт намазваме с приготвения мармалад, а върху него накъсваме другото.
Печем до зачервяване, на 200 градуса за 35 мин. (аз го проверявам, защото моята фурна не е с градуси, трябва да се зачервило и отгоре и от страни). Още горещо го посипваме с пудра захар.
Време за приготвяне на сладкиша е 60 минути, а за самото му печене 35 минути. Поръсваме с пудра захар.