Задушено свинско по македонски

Владка ПанайотоваВладка ПанайотоваПомощник Готвач13441
08/05/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо560
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се почиства, измива и нарязва на кубчета. В глинен съд се поставя месото, гъбите, нарязани на четвъртинки. Магданозът, лозовите листа и лукът се нарязват на ситно и се добавят в гювеча.

Овкусява се с подправките, прибавя се мазнината и водата и се задушава час и половина на умерена фурна.

Десет минути преди пълната готовност на ястието се налива и виното.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар