Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пилешко Ала Шеф Венци

Пилешко Ала Шеф Венци

Натали ТиховаНатали Тихова
Чирак
1458613651
Пилешко Ала Шеф Венци1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
50 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 600 г "Duc"
  • топено сирене - 2 бр. с лук
  • топено сирене - 2 бр. броя с шунка
  • шунка - 150 г слайсове
  • пушено филе - 300 г
  • соев сос
  • сол
  • черен пипер
  • За чесновия сос
  • кисело мляко - 1 кoфичка 4, 5 %
  • чесън - 1 глава
  • За млечния сос
  • прясно мляко - 400 мл
  • маги фикс - за спагети Карбонара
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем всичко на кубчета. Запържваме го с малко олио, добавяме соев сос, черен пипер и сол.

Изсипваме го в тава и добавяме малко от чесновия сос печем в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 30 мин.

В същия тиган изсипваме прясното мляко, топените сирена и микса На Маggi.

Оставяме го да заври и непрекъснато бъркане 4-5 мин. Изливаме в тавата.

Печем още 10 мин.

За украса ползваме чеснов сос, пресен зелен лук и магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: