Млечни тиквички с магданоз и кашу

Ася ЗаевскаАся Заевска
Готвач
309
2k
585
421
21/06/2018
"Тиквичките на тиган, а сосът - както е описан в рецептата - само така божественият вкус на това ястие ще е гарантиран "
Приготвяне2 мин.
Готвене20 мин.
Общо22 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо609
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества
Аламинути

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме тиквичките, след което ги режем на филийки и ги изпичаме (от двете страни) на скара или на тиган (намазан с малко зехтин).

Вече изпечените филийки режем по дължина, а получените лентички режем на 1/2.

Прехвърляме ги в подходяща чиния за сервиране.

Следва приготвянето на соса.

За него смиламе в блендер киселото мляко, магданоза, солта, чесъна, горчицата и 1/2 от кашуто.

С така получения сос заливаме обилно тиквичките.

Отгоре поръсваме с останалото кашу (предварително смляно).

Мултифункционално ренде с 5 приставки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Мултифункционално ренде с 5 приставки
28.99 лв.
Виж ››

Оставете работата по подготовката на продуктите за готвене на новото си мултифункционално ренде, вие просто си изберете приставка. Невероятно кухненско пособие, което веднъж попаднало в ръцете на една домакиня, трудно се измъква от тях. Многофункционално ренде за рязане на зеленчуци, плодове, сирене, подправки.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Лилия Цачева/Lipodve
Много добра рецепта, аз си добавих и копърче, точно си ги хапнах! :)))
0
0
Ася Заевска
Ася Заевска
15.03.2019 16:35
Радвам се,че Ви е харесала :)
0
0