Тази рецепта коментираха

Коментари (5)

Изпрати
Наталия Петрова
Обичам шкембе и дреболийки по всякакъв начин,но най- ги обичам на жар....
1
0
Катя Благоева
ок!
0
0
Наталия Петрова
Немога да ти опиша трябва да се опита..
1
0
Катя Благоева
На жар не съм опитвала ще е хрупкаво ли.
0
0
Ваня Георгиева
И аз за първи път го панирах останах очарована.
0
0
Ваня Георгиева
Уникално крехко и вкусно. Варите го повече. Не мирише защото го чистя перфектно преди това.
2
0
Катя Благоева
Ям шкембе, само на шкембе чорба и с удоволтвие бих опитала.
0
0
Катя Благоева
Страхотна идея, никога не би ми хрумнала. Нали не е жилаво?
0
0
Ваня Благоева
Изглежда много добре, но не обичам шкембе, много ми мирише, така като е панирано, мирише ли като в шкембе чорбата или не?
0
0