Тази рецепта коментираха

Коментари (5)

Изпрати
marcheva14
marcheva14
16.04.2017 01:03
Олеле, Ванче, сега забелязах, че съм забравила да ги поръся със захар... ами...няма захар. Друг път.
0
0
Ваня Георгиева
Втория път като ги пробваш ще ги поръсиш и ако обичате по сладки можеш да сложиш по малко сладко преди да сгънеш кората. :)
1
0
marcheva14
marcheva14
15.04.2017 23:41
Ваня, разрешавам си да кача снимка на тези прекрасни фльонги. Моите са малко по-плътни, защото топчето тесто го направих от около 100 г. Атрактивни са. В интерес на истината не съм ползвала мас, а масло и олио в полза на маслото. Не мога да пипам мас...не е моята съставка, винаги усещам аромата и това ме дразни. Когато някъде ги публикувам, а това вероятно ще стане, за да се поФаля винаги ще изписвам накрая на рецептата твоето име - Ваня Георгиева - Готвач.
Хубав и светъл празник желая!
0
0
marcheva14
marcheva14
16.04.2017 01:00
Добави коментар. Ванче, благодаря ти, но твоите са много по-красиви, две мнения няма в това. Но толкова бях уморена днес, направих 4.300 кг най-различни козунаци и твоите фльонки ги оставих за накрая, и ги направих през две на три, нямах повече сили да стоя права и по едно време се усетих, че съм си седнала и работя. Колкото - толкова успях. Сега пуснах една рецепта за "Козунак със заквасена сметана", разбира се, че и фльонгите присъстват в общите ми снимки , ще ги видиш и ще се убедиш колко много работа съм имала от количеството на козунаците ми.
Задължително ще видя какво си пуснала, само да ги качат.
Още веднъж сърдечен поздрав!
0
0
Ваня Георгиева
Мария, искрено се радвам че си ги направила, страхотни са. За мастта не всеки харесва, просто стават по меки и пухкави. Аз също правя козунаци само с олио и масло и вкуса е уникален. Преди малко споделих още някоя рецепта в която няма мас. :) Весел празник на теб и семейството ти!
0
0
Йорданка Ковачева
Много интересна и креативна форма!! Страхотна рецепта.
Току що ги приготвих, само че не успях да издокарам добре панделките :) ,подобни станаха на вид, а вкусът е чудесен!
1
7
Ваня Георгиева
Благодаря Йорданка, че изпробва рецептата. Изобщо не е трудна а вкусна и ефекна изненада за Великден. :) Радвам се че ти е харесала рецептата на вкус.
2
0
Илияна Димова
Много са красиви !
0
0
marcheva14
marcheva14
19.03.2017 16:15
Разкошно красиви кифли, Ваня! Поздравления!
0
0