Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Наистина стърахотна рецепта, препоръчвам.
Аз лично сложих и половин глава лук,риган вместо копър и пет препълнени лъжици брашно
25.02.2024 11:07
1
Анонимен
Анонимен
Стана вкусна и ароматна супичка! За по-голяма плътност добавих и две супени лъжици пшеничен грис.
Благодаря за рецептата!
09.02.2024 12:24
1
Анонимен
Анонимен
Много вкусно супа, благодаря за рецептата!
07.02.2024 19:45
Анонимен
Анонимен
Страхотна ароматна супа. Браво :-)
Сложих и лук.
15.01.2024 22:08
1
Анонимен
Анонимен
Пробвай с мащерка и лук задължително .
01.11.2023 20:06
1
Анонимен
Анонимен
Лук не се ли слага?
01.11.2023 13:42
2
Анонимен
Анонимен
тази гъбена чорба определено е много вкусна, вече няколко пъти я правя
28.03.2023 07:18
4
1
Анонимен
Анонимен
Нещо не е за моя вкус.
23.01.2023 21:23
1
Анонимен
Анонимен
Копър не ми се връзва с гъбена супа, ползвам чаена лъжичка риган. Невероятен горски аромат придава на супата.
21.01.2023 10:40
4
2
Потребител#253543
Потребител#253543
Както казват старите хора - прост като гъбена чорба! :)
29.07.2020 22:18
2
Veronika Vicheva
Veronika Vicheva
Добавих и малко оцет в купичката със супа, получава се много добре.
30.03.2020 16:50
1