Мързелив тутманик със сиренце

22/02/2017
Мария Симоваот Мария СимоваПомощник Готвач
"Уникално вкусен тутманик без месене - запишете си рецептата и хапвайте с удоволствие "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
64 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо54 800
  • Преглеждания за месеца42507
  • Преглеждания за седмицата899
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена64

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

В голяма купа сипете леко затопленото мляко и разтворете маята в него.

Добавете разбитите яйца, солта и разбъркайте, прибавете на части пресятото брашно и бъркайте в една посока с шпатула, сместа ви трябва да е гъста и гладка.

Надробете сиренето към нея на по-едро и внимателно разбъркайте до смесване.

Сипете сместа в тава, в която предварително сте поставили и разпространили равномерно половината мазнина, върху сместа разпространете и останалото количество мазнина.

Поставете тавата на топло място за около 20 минути и нагрейте фурната на 180 градуса. След определеното време поставете тавата във нагрятата фурна и печете до готовност.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 13
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Боряна Иванова Котенко
Благодарим за вкусната закуска. Няма такъв тутманик във фурните. Ще направя снимки на следващия, на този - нямаше време :-) Домашните лакомници го нападнаха докато беше горещ и свърши за броени минути.
Фамилия Котенко
1
0
Даниела Русева
Много апетитно изглежда! Със сигурност ухае на топло изпечено и е вкусно.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв