Gotvach.bg»Рецепти»Последно коментирани рецепти
РецептиРецепти на ДеняВидео РецептиПоследно СготвениПоследно ОценениПоследно КоментираниПоследно РазгледаниПрегледПоследно Снимани
Най-търсени
КюфтетаКюфтенца от червена леща и булгур1
Анонимен
"Самите кюфтенца нямат ли термична обработка? В рецептата не пише, а на снимката ..."ПиткиНовогодишна питка с късмет паричка1
Анонимен
"Защо не сте написали най - важното, в какво се увива паричката в баницата???? Ей ..." ЕлдаЕлда с гъби2
Анонимен
"Стана много леко и вкусно ястие.
Добавих също и много моркови и една нарязана л ..." Содена питкаБъркана питка със сода и сирене за закуска2
Анонимен
"Пробвах я. Не се получи пухкава. Наду се, препече се отвън, а отвътре остана сур ..." СутляшПрясно мляко с грис22
Анонимен
"При мен на тези пропорции грис ми трябваха 2л мляко и пак не се получи" Супа топчетаСупа топчета с картофи3
Анонимен
"Като начинаеща, мога да Ви кажа, че приготвям продуктите 40,50 мин ???? Накрая с ..."ПържолиПържоли в Гювеч1
Анонимен
"Глинен гювеч и 250 градуса?????? Температура е мах.200 градуса. На собствен ри ..." ГеврециВарени гевреци9
Анонимен
"С какво се мажат отгоре, за да са лъскави. На вкус ги докарах, на вид не."Тиквена супаСупа от тиква и кестени1
Анонимен
"Вкусна рецепта! вместо кориандър може да се сложи накрая малко индийско орехче . ..." Сладка баницаКрушник – сладка баница с круши3
Admin215962k
"захарта се слага в плънката. Добавена е към рецептата, явно авторката я е пропус ..." КексВинаги сполучлив кекс с фанта6
Анонимен
"Препоръчвам кекса, лесен е за приготвене много благодаря за рецептата" Бирени мезетаСладко-кисело пиле5
Анонимен
"Водата не е ли съмнително малко ???
С толкова вода става питка, не панировка" РогчетаРогчетата от едно време11
Анонимен
"Благодаря за прекрасната рецепта, всичко спазвам само съм намалила брашното, стр ..." ЧилиЧили кон Карне23
Анонимен
"Чили кон карне е една от любимите рецепти на децата и често присъства на масата." ПюретаПухкаво картофено пюре4
4hK
"Правя го за втори път това картофено пюре. Първия не използвах пасатор и се полу ..." СутляшКласическо мляко с ориз15
Анонимен
"Захарта се слага когато приза омекне (когато е готов) ,иначе ориза няма омекване"Facebook
Любими
Twitter
Pinterest