Стана суперррр !!! Корите ми бяха гадни сухи начупени за жалост и пак ми се получи супер пухкава и вкусна баница, само добавих сол при яйцата и киселото мляко , даже не прекалих със сиренето както обикновенно ? малко ме беше страх да я обърна понеже я пекох във стъкло .. обаче не падна ? от сега нататък само така ще правя баница със сирене ❤️ благодаря за страхотната рецепта ❤️
22.09.2024 12:18
2
2
Анонимен
Мъжа ми я обожава ? каза че това е най хубавата баница със сирене, която е ял, сега ме кара да я правя поне 2 пъти седмично даже понякога и през ден благодаря ви за рецептата
26.04.2023 10:54
13
2
1
Анонимен
Чудесни малки прави банички сътворихме по тази рецепта. Мъжа ми я възхвали и занапред пак ще се възползваме. Благодарим
30.11.2023 15:29
1
Анонимен
Важно е да отбележа, че трябва да сложите хубаво сирене в баницата, иначе се разпада и не става за нищо. С хубаво сирене е памук...
25.04.2023 10:34
8
1
Анонимен
Най-вкусната баница със сирене, сигурно 5 пъти я правя вече. Семейните я обожават тази баница
28.03.2023 07:28
4
2
Анонимен
На мен не ми се опече отвътре. Макар че слагах само по 3 лъжици смес , пак стана доста дебела ???
14.03.2023 18:06
3
2
1
Rositsa Ivanova
Явно фурната ви пече по-специфично. Може да направите баница и с 2-3 яйца, за да не е толкова сочна
20.03.2023 17:13
Анонимен
рецептата е супер, баницата се излапа за нула време.
28.10.2024 21:47
Elena Todorova
Стана превъзходна баница, изяде се от раз :)
28.03.2023 12:19
1
2
Анонимен
Страхотна!
10.06.2023 09:40
2
Анонимен
Стана от първия път.
15.01.2023 18:33
6
3
Анонимен
Проблем ли е ако забравя да сложа яйца?
14.11.2022 22:37
4
Юстиниян Ясенов
Прекрасна стана ?
07.11.2022 04:03
1
2
Анонимен
колко грама е маслото
01.06.2022 13:19
6
3
Анонимен
Колко грама масло се слага
06.10.2024 20:52
Анонимен
Пише 150 гр. - масло и олио равни части Значи по 75 гр.
01.03.2023 16:05
3
Анонимен
Аз също искам да знам колко грама е маслото? Не зная какво значи 50х50?
10.01.2023 20:37
Eli Kapitanova
Да правила съм я много пъти но никога не мога да я обърна пък няма ли да се разпадне
30.04.2020 13:18
3
4
1
Анонимен
Майка ми не мажеше тавата с олио ,а на места с малко от плънката ,за да не пада баницата при обръщането. Слагаше две широки панички отстрани. Така баницата си остава пухкава.
22.10.2023 22:42
пенчо клисуров
Вече не помня колко пъти я правя, но винаги се получава...Благодаря за рецептата !
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани