Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#208779
Потребител#208779
огромна грешка с печенето
подвеждаща информация за градусите
12.03.2018 21:42
1
Gerry0405
Gerry0405
Рецептата Ви е страхотна! Два пъти съм я готвила, и двата пъти беше превъзходно!
08.02.2018 19:36
Катя
Катя
Много ви благодаря за тази хубава рецепта - сега ще го тестваме, но изглежда страхотно! Само че как да разделя тестото и да стане като решетка...
01.11.2014 19:25
2
1
oli4ka
oli4ka
На ме обаче ябълките ми останаха твърди,някой може ли да ми каже защо така ми се получи?
31.10.2014 15:44
1
2
Покажи всички подкоментари
Севи
Севи
Супер е ...направих изпекох почти изяден е видях има часовниче 30 минути е печенето Благодаря..
26.10.2014 15:54
1
sevi
sevi
На 250 градуса колко минути се пече ?
26.10.2014 13:10
2
Мима
Мима
Сладкиша е великолепен опитайте го много е вкусен и ябълките ги нарежете на по едри резенчета !Да ви е вкусно !
09.12.2013 22:02
5
Ани
Ани
Яйцата нали са течни.Брашното е само 1ч.ч.Затова не е необходима друга течност.
23.07.2013 14:42
3
1
Соня Векилева
Соня Векилева
аз също съм го правила и слагам едно буркан4е конфитур върху бисквитите
23.07.2013 14:33
1
1
Елена
Елена
Аз също съм го правила, от колежка имам рецептата - много е вкусен! Добавяла съм и портокали върху ябълките и/или сушени плодове каквито има в шкафа :) - получава се много интересен плодов десерт. Аз използвам керамична тава и не слагам масло, никога не ми е залепвал сладкиша.
Относно въпроса на Ина - никаква течност не се слага!! Яйцата се разбиват с миксер на най-високи обороти (яйцата трябва да увеличат обема си (аз слагам 4 яйца), след това се добавя захарта и отново се бие, докато захарта се стопи и се получи пухкав крем. Накрая се добавя брашното, смесено/пресято с бакпулвера. Аз лично леко разбърквам с миксера или лъжица, докато брашното бъде усвоено от яйчената смес, след това отново пускам миксера за малко. Слагам ванилия или малко ром/уиски и заливам ябълките. Това е! Много е просто, а резултата е невероятен!
27.02.2013 09:16
Ина
Ина
Не мога да разбера как се прави тестото няма никаква течност(вода,мляко)
27.02.2013 05:18
1
1
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Десерта е чудесен- правила съм го няколко пъти. Само да вметна, че като се изпече и изстине, се обръща и тогава се поръсва с пудра захар :)
25.02.2013 11:32
2
1