1. Приготвям купичка с 1чч вода и брашно, щипка сол и (? няколко) 3-4-5-6-8 лъжици квас
2. Колко време горе долу ще трябва да станат балончета и кисел аромат?
3. Слагам в хлебопекарната и какво ..? Слагам брашно, вода и квас и почвам да пека ли? Кое втасва 12 часа кваса или всичко заедно?
Нищо не разбрах, съжалявам че се захванах с тази рецепта... сега посредата не знам какво да правя.
29.09.2023 22:08
3
Анонимен
Пълни глупости,събуждам от вечерта кваса и сутринта замесвам хляба в хлебопекарната,втасва три часа следва второ замесване и пак втасване около час и половина и печем и хляба става страхотен
Кога, кое се слага....
1. Приготвям купичка с 1чч вода и брашно, щипка сол и (? няколко) 3-4-5-6-8 лъжици квас
2. Колко време горе долу ще трябва да станат балончета и кисел аромат?
3. Слагам в хлебопекарната и какво ..? Слагам брашно, вода и квас и почвам да пека ли? Кое втасва 12 часа кваса или всичко заедно?
Нищо не разбрах, съжалявам че се захванах с тази рецепта... сега посредата не знам какво да правя.