Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Така е написано, че нищо не може да разбереш.

Кога, кое се слага....

1. Приготвям купичка с 1чч вода и брашно, щипка сол и (? няколко) 3-4-5-6-8 лъжици квас

2. Колко време горе долу ще трябва да станат балончета и кисел аромат?

3. Слагам в хлебопекарната и какво ..? Слагам брашно, вода и квас и почвам да пека ли? Кое втасва 12 часа кваса или всичко заедно?

Нищо не разбрах, съжалявам че се захванах с тази рецепта... сега посредата не знам какво да правя.
29.09.2023 22:08
3
Анонимен
Анонимен
Пълни глупости,събуждам от вечерта кваса и сутринта замесвам хляба в хлебопекарната,втасва три часа следва второ замесване и пак втасване около час и половина и печем и хляба става страхотен
02.10.2021 11:04
2
Sunny Petkova
Sunny Petkova
Никаква мазнина ли не се слага в пекарката?
29.03.2020 09:54