обичам риба тон и постоянно си приготвям салата с нея, но аншоа - не. тази салата бих си я приготвила, но с две разлики към майонезата ще сложа и 2 с. л. кисело мляко за да олекоти соса и задължително без аншоа.
08.12.2018 18:37
1
1
Yordanka Kovacheva
Да, всеки може да интерпретира по свой вкус. Благодаря за отзива. Аз лично с аншоа от широко познатият вид- силно солена също не бих могла да консумирам в такива количества, затова съм упоменала "маринована",тъй като тя е лека, много вкусна и ароматна рибка- има балансирана соленост и е кисела ,което си пасва на салатата. Същият ефект придава и хамсията, те са сходни, да не кажа еднакви.. (някой ако има мнение по въпроса да каже)
А за олекотяване на соса, чудесна е идеята, но тъй като не е много майонезата в рецептата аз си я добавям чиста, по- точно само разредена с лимонов сок. И въпреки това смятам да опитам следващият път и с малко кисело мляко.
Поздрав и отново благодаря.
А за олекотяване на соса, чудесна е идеята, но тъй като не е много майонезата в рецептата аз си я добавям чиста, по- точно само разредена с лимонов сок. И въпреки това смятам да опитам следващият път и с малко кисело мляко.
Поздрав и отново благодаря.