Тази рецепта коментираха

Коментари (4)

Изпрати
Йорданка Карачорова
Рецептата е перфектна .С мъжа ми я ползваме от 28 години. Слагаме и джожен. Останалото е заяждане.
1
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
23.04.2019 21:15
Здравейте, Господин Славейков, Госпожо Славейкова, Г-н/Г-жа Анонимен хейтър или както там се казвате. В отговор на написания от вас коментар на моята рецепта и на моята стена бих искала да ви уверя, че рецептата ми е супер точна, агнешкото си го опекох за 3 часа и половина и месото падаше от костта и го хапнахме отдавна. Всяка фурна пече и нагрява различно, за това съм написала след като се махне фолиото да се провери готовността и при необходимост да се допече. Времето посочено е ориентировъчно, на мен месото ми беше разфасовано на две и стана повече от перфектно, дори начинаещ готвач да сготви рецептата, като провери месото, ако му трябва още време ще го остави да се допече. Съветвам ви и да погледнете жена ви какво е сложила да пече, вероятно не е агне, а овца или овен, за които със сигурност и да ги обливате яко, ще ви трябват поне 5часа. Относно коментара ви за Мастъри, Гуровци и Вейдърите ще ви отговоря така: за ваше сведение втора година вече не събирам точки в сайта, публикувам рецепти е така, щото ми е кеф, ранговете, които вие така гръмко изписвате се дават от администраторите и всички сме си ги заслужили с постоянство, упоритост, много труд, старание и страст към готвенето с лично изпробвани рецепти, за да разнообразим менюто на всеки потребител, който е пожелал да сготви или научи нещо. Аз като „Мастър” не съм се изложила с нищо, вие като „Новак” се излагате с елементарния си коментар.
Поздрави!
3
1
Христо Славейков
Здравейте Г-жо Рибагина или Г-н Сергей. Безспорно стилът на писане на г-жа Рибагина е изключително правилен и грамотен, за разлика от този на г-н Сергей. Уважаема Г-жо Рибагина, ако си бяхте направили труда да напишете в рецептата си, всичко това което току що написахте в отговор на моята градивна критика, със сигурност нямаше рецептата ви да е подвеждаща, особенно за начинаещите готвачи! Моля да ме извините, ако съм бил груб, но все още мисля че рецептата ви е неточна, най малкото защото е твърде кратка! По вашата рецепта пекох агнешкото 5 часа! И да, определено правя разлика между агне и шиле, не защото съм Хейтър, а защото съм доста по-възрастен от вас! Адмирации отново за правописа Ви! Поздрави!
1
0
Христо Славейков
Тази рецепта е неточна, а това не е коректно към начинаещите готвачи, които имат доверие в този сайт! Не е възможно нито физически, нито технически агне 6 килограма да се изпече за 2, 5 - 3 часа!!!По принцип агнешка плешка или бут, които са нормално около 2-3 кг. имат нужда от бавна и постепенна термична обработка поне 3,5-4 часа, с непрекъднато периодично обливане на месото! А какво да кажем за цяло или половин агне!!! Моля Дарт-Вейдърите и Гурувиците в този сайт да редактират съвестно рецептите, защото жена ми за малко да съсипе агнешкото следвайки тази рецепта! Аз я поправих и скоро ще побликувам истинската рецепта!
3
2
Сергей Анчев
Сергей Анчев
23.04.2019 11:49
Рецептата е точна. Ако забелязвате месото е разфасовано и може добре да се изпече за посоченото време. Освен това авторът съветва да проверите за степента на печене.
5
1
Сергей Анчев
Сергей Анчев
16.04.2019 18:54
Перфектно изпечено агнешко!
6
1

Последно коментирани от категорията