не се залива само с кисело мляко,защото ще стане като пресечено отгоре,към него винаги се добавя или яйце или нещо друго.Вярно е,че снимките не винаги са адекватни,виждала съм еднакви снимки за различни рецепти затова просто следвайте рецептите и оформяйте както ви идва отвътре.
26.06.2013 09:30
Таня
Наистина много често снимките в този сайт изъбщо не отговарят на това за което пишат. За да се получи като снимката, трябва всички кори като се наръсят с разтопеното масло и изварата, слагат се една върху друга, навиват се на руло, като едновременно леко се разтегля от двата краища. Тогава се режат парчета от него и се поставят в тавата с отрязаното нагоре /като пънчета/ Трябва от тези мерки да излязат около 12 -13 пънчета.Никога не съм чувала този род рецепти да се заливат с кисело мляко преди запичане, а с жълтък.
21.06.2013 20:09
дария
В тавата тутманика няма нишо общо с написаната рецепта.Погледнете изпечения тутманик е направен на охлюви съвсем по друг начин....
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани