Всичко приготвено в подобен съд, става уникално вкусно.
04.07.2016 07:58
1
2
Илияна Димова
Много вкусно ястие и бързо за приготвяне.
03.07.2016 22:40
Албена Асенова-Писева
Българско традиционно ястие любимо на всички българи.
11.05.2016 22:58
Monika Ivanova
Любима моя храна за сезона на доматите.
11.05.2016 22:33
Ivo
Уточнение от моят опит:
Всичкото това под капак. Фурната не трябва да е загрята предварително повече от 80 градуса., защото глиненото гюведже ще се спука. Когато фурната стигне 180 градуса се пече още 5-6 мин. След това се счупва яйцето и без капак още 5 минути.Сиренето може да се овкусява и с други подправки , по желание.
07.04.2016 14:09
6
1
Диди
За да се избегне опасността да се спукат гювечетата желателно е да се слагат в студена фурна. Пече се около 20 минути и после без капак за 5 минути.
Всичкото това под капак. Фурната не трябва да е загрята предварително повече от 80 градуса., защото глиненото гюведже ще се спука. Когато фурната стигне 180 градуса се пече още 5-6 мин. След това се счупва яйцето и без капак още 5 минути.Сиренето може да се овкусява и с други подправки , по желание.