Тази рецепта коментираха

Анонимен
коси
коси
моми4ета - измиите ориза и го сложете на котлона с 2 4а6и вода и олио на вкус -посолете и из4акаите ориза да попие водата прибавете лъжи4ка 4ервен пипер -разбъркаите и прибавете каимата предварително омесена с 4убрица и 4ер пипер и сол разбъркаите добре - прибавете доматена салца на 1 4аена 4а6а ориз 5-6 лъжици и пак разбъркаите - готовооо сега напълнете тикви4ките в каквато форма сте ги приготвили и им сложете доматено капа4е-- наредете ги в тава дъното на която сте поръсили с пове4ко копър и джоджен долеите вода по4ти до средата и 4аена 4а6а доматена салца - покриите тавата с фолио и пе4ете на 220 градуса -преди да са съвсем готови махнете фолиото за да се запекат и да останат по4ти на мазнина -- да ви е сладко - 6те ви харесат
13.06.2015 17:11
3
Мария
Мария
Сега се пекат във фурната, изглеждат много добре. Пълнежът го опитах, много е вкусен. Иначе аз например с пълнени тиквички и пълнени пиперки правя отделно заливка от 1 яйце и кофичка кисело мляко (разбити), добавям я при сервиране, докато са топли и става много приятно.
03.07.2013 19:11