Тази рецепта коментираха

Анонимен
С.С.
С.С.
Направо смъртоносен! При мен наистина много добре се получи, иззползвах натурален шоколад, добавих малко какао, и замених захарта с малко по-малко количество мед. Добавих и стафиди. Получи се наистина страхотно, но определено желаещите да имат впредвид, че е мнооого силно като вкус. (:
06.09.2013 23:27
A.A
A.A
Здравей, аз имам два въпроса по рецептата:
1. Първият деликатен момент е с разтапянето на захарта-сред кафявата смес е трудно да разбереш кога захарта започва да се разтапя. Освен това малко хора знаят какво значи до 120 градуса. Аз лично сега научих. Ако може малко помощ как да се справя с този етап :)
2. Вторият въпрос касае кафето-под кафе може да се разбира както половин ч.ч сварено така и несварено-за кое от двете става дума? Аз лично го направих с несварено и после имаше доста горчив вкус (впрочем това може да се дължи и на шуплестата захар)Предварително благодаря за отговора и с удоволствие бих пробвала пак :)
15.07.2013 18:59
8