Тази рецепта коментираха

Анонимен
Сия Рибагина
Сия Рибагина
С маслото се маже формата а с меда се залива сладкишът като изстине.Съжалявам,написах си точно рецептата,незнам защо не е публикувано,след като са я модерирали от сайта.
04.08.2013 21:38
1
баба
баба
сладкишът е прекрасен рецептата е без грешка опитайте го
02.07.2014 17:55
1
В. Петрова
В. Петрова
А, чашата с мед и маслото какво ги правим?!
Може би тях си мажем на филийки хляб, ако не ни хареса сладкиша?!!
04.08.2013 19:18
1

Последно Коментирани

Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1519
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Еклерите на ЙолиЕклериЕклерите на Йоли13
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Грис халваХалваГрис халва309
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k