Тази рецепта коментираха

Анонимен
ГАЛЯ ДУМАНОВА
ГАЛЯ ДУМАНОВА
Страхотна рецепта,ще я приготвя с удоволствие,но бих заменила содата с бакпулвер!
03.03.2020 11:03
1
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Благодаря ви!
Да, можете да замените с бакпулвер, почти едно и също е. Бакпулвера е пак сода, но с киселина, която да осъществи набухването. В случая киселото мляко играе тази роля, но вие щом желаете си добавете каквото ви харесва.
Поздрав и Честит Празник 3-ти март!
03.03.2020 16:40
Иивинка
Иивинка
Изглежда страхотно тая баница Дани, жалко че скоро няма как да я приготвя :( . Добавям в любими :)
02.03.2020 15:17
2
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Благодаря Иви :) За пръв път опитах с мас и останах очарована. Правила съм баници и тутманици с мас и знам още от баба ми, че така стават най- вкусни, но с готови кори не бях пробвала. Опитай, когато можеш, дано и на теб ти хареса :)
02.03.2020 16:55
1