Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Липсва щипка канела.
15.03.2024 15:45
1
1
Анонимен
Анонимен
Тази рецепта за втори път я правя- много ми харесва и ще продължавам да я правя.,Много добро време на приготвяне.
22.11.2023 10:11
1
Анонимен
Анонимен
Скумрията се пече първо на скара и после се добавят всички съставки описани...
08.11.2023 14:31
7
1
1
Анонимен
Анонимен
Е като я наредил отгоре на а ли да се пече
23.11.2023 14:09
Анонимен
Анонимен
Защо риган, а не девисил!?
?
18.10.2023 22:30
3
Анонимен
Анонимен
Super
23.06.2022 21:01
2
1
Алекс _Ив
Алекс _Ив
Любимо, на всички у дома.
28.03.2020 13:32
2
1