Тази рецепта коментираха

Анонимен
Боряна Иванова Котенко
Боряна Иванова Котенко
Навреме попаднах на тази чудесна рецепта. Домашните „полтъргайсти“ винаги изпиват сока от компота. На снимките, които добавих, се вижда разнобразието от останалите плодове. С този сладкиш няма как да останат неизядени. Благодарности от цялата фамилия!!!
16.12.2017 15:49
5
1
Ася Костова
Ася Костова
Добавих и орехи, чуден десерт
12.06.2014 17:31
5
1
ели
ели
Стана много вкусно
08.02.2014 16:06
3
Вива
Вива
Сладкиша на снимката не отговаря на описаната рецепта,по нея никога няма да е така зачервен..
01.02.2014 15:36
6
1
1
Покажи всички подкоментари
живка
живка
аз го правя като катерина с разтопено чисто масло това е мнооого стара рецепта
17.10.2013 19:28
8
Гост
Гост
Това, което казват другите за карамелизираната захар и белтъците на сняг, е друг сладкиш. Правила съм ти и двата, стават различни. Този е много хубав, само един "недостатък" има - става мнооого сладък.
02.10.2013 17:03
1
Катерина
Катерина
Аз съм правила питата по същата рецепта но в тавата разтопявам едно пакетче краве масло 125гр и след това нареждам кайсиите,Опитайте много е вкусна,
02.10.2013 12:03
6
Петя
Петя
Сладкишът е страхотен - и аз го правя с карамелизирана захар. Но последно опитах вместо компот, с плодове Ананас от консерва. Въобще не ми се получи, незнам защо :-(
30.09.2013 13:25
ЕМИЛИЯ
ЕМИЛИЯ
АЗ ПРАВЯ СЪЩИЯ СЛАДКИШ, САМО ЧЕ ДЪНОТО НА ТАВАТА ПОКРИВАМ С КАРАМЕЛИЗИРАНА ЗАХАР,И СЛЕД КАТО ГО ОБЪРНА, ОТГОРЕ НАМАЗВАМ С РАЗБИТ СЪС ЗАХАР НА ТВЪРД СНЯГ / КАТО ЗА ЦЕЛУВКИ/ БЕЛТЪК . МОЖЕ ДА СЕ ЗАПЕЧЕ НА ГОРЕН РЕОТАН ДО ПОКАФЕНЯВАНЕ НА БЕЛТЪКА. А МОЖЕ И БЕЗ ДА СЕ ЗАПЕЧЕ,
11.09.2013 14:42
3
Петрова
Петрова
На дъното на тавата се карамелизира захар, намазва се с масло и след това се редят плодовете. Уникално вкусно е! Правя го от много години. Децата го обожават.
11.09.2013 12:34
1
:P
:P
рецептата е супер, но ако се сложат и орехчета става много по-вкусно ;)
11.09.2013 01:05
2