Навреме попаднах на тази чудесна рецепта. Домашните „полтъргайсти“ винаги изпиват сока от компота. На снимките, които добавих, се вижда разнобразието от останалите плодове. С този сладкиш няма как да останат неизядени. Благодарности от цялата фамилия!!!
16.12.2017 15:49
5
1
Ася Костова
Добавих и орехи, чуден десерт
12.06.2014 17:31
5
1
ели
Стана много вкусно
08.02.2014 16:06
3
Вива
Сладкиша на снимката не отговаря на описаната рецепта,по нея никога няма да е така зачервен..
01.02.2014 15:36
6
1
1
Мария
Има разминаване наистина.
15.04.2018 14:17
живка
аз го правя като катерина с разтопено чисто масло това е мнооого стара рецепта
17.10.2013 19:28
8
Гост
Това, което казват другите за карамелизираната захар и белтъците на сняг, е друг сладкиш. Правила съм ти и двата, стават различни. Този е много хубав, само един "недостатък" има - става мнооого сладък.
02.10.2013 17:03
1
Катерина
Аз съм правила питата по същата рецепта но в тавата разтопявам едно пакетче краве масло 125гр и след това нареждам кайсиите,Опитайте много е вкусна,
02.10.2013 12:03
6
Петя
Сладкишът е страхотен - и аз го правя с карамелизирана захар. Но последно опитах вместо компот, с плодове Ананас от консерва. Въобще не ми се получи, незнам защо :-(
30.09.2013 13:25
ЕМИЛИЯ
АЗ ПРАВЯ СЪЩИЯ СЛАДКИШ, САМО ЧЕ ДЪНОТО НА ТАВАТА ПОКРИВАМ С КАРАМЕЛИЗИРАНА ЗАХАР,И СЛЕД КАТО ГО ОБЪРНА, ОТГОРЕ НАМАЗВАМ С РАЗБИТ СЪС ЗАХАР НА ТВЪРД СНЯГ / КАТО ЗА ЦЕЛУВКИ/ БЕЛТЪК . МОЖЕ ДА СЕ ЗАПЕЧЕ НА ГОРЕН РЕОТАН ДО ПОКАФЕНЯВАНЕ НА БЕЛТЪКА. А МОЖЕ И БЕЗ ДА СЕ ЗАПЕЧЕ,
11.09.2013 14:42
3
Петрова
На дъното на тавата се карамелизира захар, намазва се с масло и след това се редят плодовете. Уникално вкусно е! Правя го от много години. Децата го обожават.
11.09.2013 12:34
1
:P
рецептата е супер, но ако се сложат и орехчета става много по-вкусно ;)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани