

Yordanka Kovacheva
А какво се случва с чесъна?
08.01.2022 09:47
2
1

Анонимен
Ако прочетеш правилно ще разбереш
18.09.2023 15:20
1

Sunny Petkova
А може ли да не се пукат, а направо да се сложат сурови?
23.07.2019 18:04
1

Tolqtabmw Bavaria
Стават божествени аз ги правя от години
24.12.2016 14:49
8
1

Галя Генова
Здравейте! Не стават ли малко меки рибките,като се накисват в горещата марината?
27.08.2016 14:34
11
3

Мартина Тракова
Понеже в рецептата не пише нищо за чесъна,аз го добавих между чушките,на ситно.
18.01.2016 18:22
23
9

нАТАЛИЯ
Аз ги обелвам, редя ги в бурканчета и между тях слагам счукан чесън и магданоз, хубаво притискам, супена лъжица захар и сол и оцет. Запечатвам с олио. Нито варя маринатата нито, кисна пиперките. Затварям с капачка и държа в хладилник.Защото от 2 кг пиперки се пълнят 5 бурканчета от сладко или 3 бурканчета от лютеница големи.
02.10.2013 16:42
28
10
1

Ivo
Това е друга рецепта. Не е за пукани чушки.
15.08.2016 17:11
17
6