Тази рецепта коментираха

Анонимен
Елена
Елена
Рецептата е прекрасна! Стават много ароматни и вкусни, но са малко сухички. Задължително им трябва сос. Аз използвах млечен сос с чесън, къри и джоджен. Вместо елдено брашно, пробвах с обикновено пшенично, както и с брашно от лимец. Получи се добре и в двата случая.
24.11.2013 14:00
3
ваня
ваня
сега си ги приготвям, благодаря за рецептата
29.10.2013 16:12
Деси
Деси
Пропуснали сте да добавите нахута в блендера. Предполагам и той се смила заедно с останалото...Звучи вкусно :)
19.10.2013 20:01
2
Лидка
Лидка
Какво е брашно от елда?
Рецептата ми харесва и ще я изпробвам утре.
благодаря
04.10.2013 14:39
1
Покажи всички подкоментари