Аз запържвам и задушавам само ориза , след това прибавям лука и подправките , каймата я прибавям сурова , след като съм отстранила от огъня, не наливам олио нито в тенджерата , нито при запичане , каймата си пуска достатъчно , вместо с вода варя със зелева чорба, така че предпазливо със солта, не добавям , каймата ми е предварително овкусена , на кг кайма с.л.сол и 1/2 черен пипер, чубрица обилно.
19.12.2024 11:31
10
2
Анонимен
Абсолютно по същата рецепта ги правя и аз. Много вкусни стават.
18.12.2024 17:00
3
1
Анонимен
И счукан бахар!!!
20.12.2024 21:47
1
Владича
Току що се регистрирах. Предният коментар е мой!
15.11.2022 20:05
5
1
1
Анонимен
Сега се регистрирай и в училище, барем научиш езика си.
18.11.2023 16:54
1
1
Анонимен
Чудно! Аз триплирам количествата и като ги направя на ехеее, карам на сърмички до Банго Васил! :-) Поздравления
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани