Тази рецепта коментираха

Анонимен
Svetla
Svetla
Testeni izdeliq nikoga ne se mesqt i pravqt sas zehtin! Samo s krave maslo ii svinska mas!
09.12.2015 16:53
3
2
катя
катя
правилно ще е да се раздели на отделни топки и всяка да се разночи и навие с плънка така повече,ще заприлича на охлювче.снимките ,които публикуватене са правилни
21.06.2014 12:48
5
1
52456
52456
Да не говорим че тестени произведения със зехтин ?!?!
12.12.2013 11:22
1
1
таня
таня
абе хора не разбрахте ли че си слагат снимки,каквито им падне.не се впечатлявайте от това,гледайте самата рецепта да става добре а пък вие може да си ги навиете както искате.няма никакво значение.ако искате да станат като на снимката разточете кората на кръг самоче по-тънка наръсете сиренето и зехтина,навиите на руло и после го навиите като охлюв и готово.
05.12.2013 00:33
8
1
Грета
Грета
Да - много лесно се реже на триъгълници, но завитите "охлюви" на снимката при всички случаи не са оформени от триъгълници!!! На каква дебелина се разточва тестото ? На снимката изглежда разточено на кора, т.е. супер тънко - така ли е ? Благодаря, ако има кой да отговори :)
13.11.2013 14:21
4
1
Мариана Семова
Мариана Семова
Крайно време е да показвате на снимка продукт от рецептата. Никак не ми е ясно как ще се получи такова хубаво кравайче като нарежите рулото на триъгълници! Разочаровате ме !
04.11.2013 07:39
4
1
ШИРИН
ШИРИН
ДА, МНОГО ЛЕСНО СЕ РЕЖЕ РУЛОТО НА ТРИЪГЪЛНИЦИ.
31.10.2013 23:15
1
1
Асол
Асол
И как триъгълните рулца от рецептата, стават на навитите охлювчета в тавата от снимката?
31.10.2013 13:34
1
2
диди
диди
много лесно се реже на триъгълник под наклон един път на ляво един на дясно/
21.10.2013 01:16
4
1
СВЕТЛАНА БЪРЗИНСКА
СВЕТЛАНА БЪРЗИНСКА
КАК РУЛОТО ЩЕ СЕ РЕЖЕ НА ТРИЪГЪЛНИК????
21.10.2013 00:28
дани
дани
правоъгълници!!!
20.10.2013 15:33
1