Здравейте.
Може би при редактирането на рецептата е възникнала неточност, тъй като в продуктите е указано- кашкавал-80 г. (или друго по избор) От това не става съвсем ясно какво е това "друго" и няма как да бъде нещо различно от кашкавал, за да бъде успешна рецептата. Идеята е да се посочи единствено, че може кашкавала да е друг вид като например гауда, ементал ,зряла моцарела или грюер например.
Дано бъде разбрано правилно, или ако редакторите преценят нека го уточнят в описанието на продуктите. Например в скобите да пише (или грюер, гауда, ементал..)
Благодаря :)
Може би при редактирането на рецептата е възникнала неточност, тъй като в продуктите е указано- кашкавал-80 г. (или друго по избор) От това не става съвсем ясно какво е това "друго" и няма как да бъде нещо различно от кашкавал, за да бъде успешна рецептата. Идеята е да се посочи единствено, че може кашкавала да е друг вид като например гауда, ементал ,зряла моцарела или грюер например.
Дано бъде разбрано правилно, или ако редакторите преценят нека го уточнят в описанието на продуктите. Например в скобите да пише (или грюер, гауда, ементал..)
Благодаря :)