Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ива
Ива
Аз правя сладък кекс със сирене - просто обикновения кекс с традиционните съставки и накрая натроша към 150 гр. сирене в разбитото тесто и разбърквам с лъжица. Става пухкав и много вкусен - сладък е, а съвсем леко се усеща сиренето, което го прави невероятен.
08.01.2015 12:16
Ветка
Ветка
Правя този солен кекс доста често. Вместо черен пипер, слагам кимион на зърна върху него преди печене и много добре се получава!
21.07.2014 12:46
Тоти
Тоти
Този кекс става още по-хубав и по-вкусен като му сложиш сух копър , а в тавичката са печене разтопиш 1 пакетче масло.
10.06.2013 09:16
Надя
Надя
Разбийте с миксер: 2 чч брашно,1 чч.кисело мляко, 1/2 чч.олио,1/2чл. сол, сода, бакпулвер и 2 бр.яйца.
Прибавете натрошеното сирене и шунката и разбъркайте с лъжица. Печете в незатоплена фурна на 160 градуса за около 50-60 минути и всичко ще бъде наред.
21.05.2013 14:25
3
Надето
Надето
Има нещо нередно в тази рецепта, спазих всичко както си е по реда, но кекса се изпече само отвън, а вътре остана глетав. Нека, който е публикувал тази рецепта да добави на колко градуса реално се пече и колко време. И дали киселото мляко е една кофичка или по - малко ?
04.09.2011 09:56
преслава
преслава
Предполагам, че е около кофичка
04.08.2011 15:17
Didi
Didi
Колко кисело мляко се слага?
25.07.2011 15:01