Тази рецепта коментираха

Анонимен
ЗОЯ
ЗОЯ
най добре е тестото да се замесва с 2/3кофичка кисело мляко допълнена с хладка вода и лъжичка сода
03.01.2014 06:30
Виржиния
Виржиния
Не се ли използва някакъв набухвател за тестото ( например: мая или сода бикарбонат или и двете)???
26.12.2013 11:24
Валентина
Валентина
Зелникът с кисело зеле или праз, или с двете заедно е добре известна рецепта. Обаче ме озадачи единицата мярка за зеле - 1 бр. Не беше ли по-правилно да се каже 1 зелка , да се уточни грамажът или поне големината и? Така посочено е доста неясно какво количество кисело зеле точно влагате в плънката. Или количеството е едно къмто гьотера? ...
28.11.2013 12:14