Тази рецепта коментираха

Анонимен
Неди
Неди
Не знам за Китай, аз с това име - джиджи папа, ги знам от баба ми.
30.11.2013 11:35
13
1
2
Покажи всички подкоментари
пенка
пенка
по шуменски е жижи папа.може и с вода вместо с мляко.консумират се със сирене,сладко,колбас.важно е да не се хвърля засъхналия хляб.
30.11.2013 09:07
6
Mariq Valeva
Mariq Valeva
Само , че ние живеем в България не в Китай !
30.11.2013 01:32
6
6
фани
фани
така ги наричат в Китай...
29.11.2013 21:30
4
Mariq Valeva
Mariq Valeva
Пържени филийки ! Какви са тези модернизирани наименования ? пффффф...
29.11.2013 20:54
14
7