Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Вие на каква температира пекохте месото и колко време?
12.10.2021 19:05
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Здравейте. Запечатвам бонфиленцата на силен огън (9-та степен ,най- силната на котлона ми) След като придобие златист загар от всички страни, намалям с две степени и обръщам по още веднъж за кратко, за да може и отвътре да стане готово месцето. Крайните парчета на рибицата, които са по- тънки изваждам по- рано, а по дебелите накрая. Не отнема повече от 5 минути, но всичко зависи кой каква степен на готовност обича, дали по- препечено или леко розово и сочно отвътре (но не сурово разбира се, тъй като за свинското не е много препоръчително)
13.10.2021 01:19
1

Последно Коментирани