Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Как го слагах когато нямаше фризери. И така, месото га фасониран на пържоли и за готвене. Осолявах като поставях влажните длани в чиня със сол . Притисках м/у дланите всяко парче месо. Натъпках го в буркани 800гр. омния. Отгоре заливах с малко над и затварях с капачка. Етрополските бяха най-хубави. Нареждах ги в бидон, варелче или каче. Пълних го с вода поне 4-5 пръста над капачките и в мазето. Като отвориш буркан до май месец беше все едно си заклал вчера прасето, така свежо.
24.10.2023 21:41
14
11
Анонимен
Анонимен
Не е дбре да се слага смлян чер пипер най-отгоре въху месото, тъй като когато ври може да попадне между ръба на буркана и капачката и да възпрепятства вакумирането.
30.12.2022 16:22
13