Тази рецепта коментираха

Анонимен
Христо Славейков
Христо Славейков
Рецептата е супер, само дето със замразен грах не става за 2 минути, а си трябва доваряване с гореща вода 20 минути! Иначе грахът ще хрупа....
23.06.2019 20:35
лидия
лидия
прекрасно и аз съм на пет и полвина
23.01.2015 13:39
3
Димитър Димитров
Димитър Димитров
добавих гъби стана много добре но ориза ми се слепва как да го направя по добре
09.01.2014 15:22
12
2
Покажи всички подкоментари
мери
мери
към Таня: Месото им става крехко и като желирано, защото го киснат във вода с хлебна сода
20.08.2013 12:18
3
4
Таня
Таня

Може да добавите и морков и зеле, гъби става прекрасно, -но аз така и не разбрах как правят месото та да стои така желирано???
10.08.2013 23:29
5
1
Покажи всички подкоментари
Reni
Reni
Нямам думи! Получи ми се прекрасно много е фин и добър вкуса :) пробвайте няма да съжалявате !
10.08.2013 20:23
Aся
Aся
На мен оризът по китайски ми се получава по-добре,когато не е предварително варен,а само киснат около 2 часа във вода преди пържене.
14.06.2013 19:21
Нина
Нина
Получи се супер! В къщи много го харесаха и желаят за вбъдеще де го приготвям. Лесно и вкусно...........
27.01.2013 13:22
Ердза
Ердза
,,лоло", ако е в консерва може и директно в китайския тиган!
10.11.2012 11:37
1
1
лоло
лоло
Граха няма ли да остане суров ако не го сваря?
23.10.2012 19:47
Теди
Теди
И на мен ми се получи супер!Ще я правя рецептата и в бъдеще!Много вкусно!
10.09.2012 21:11
1
Juls
Juls
Идеален стана !
27.05.2012 15:05