Това не е гръцка рецепта. Произходът им е от Индия.
13.01.2016 14:44
Борислава
1супена лъжица прясно мляко, господине ;) и тя е за намазването
26.09.2013 12:49
keit
На снимката не ми прилича да е с бутер тесто, а с обикновенни кори за баница! А вие четете по добре рецептата всичко сие наред.
25.09.2013 22:26
1
Прост, та Дрънка
Тези "джобчета" буркани ли са бе, аланкоолу? Хайде обясни ми, каква ще да е тази "плънка" от литър прясно мляко с 4 лъжици кисело, и за разкош-по 100 гр. сварен ориз и сирене, подсилени с 5 маслини?!? Джобчетата в тази саламурка ли се топкат, бай Алексис?
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани