Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
След като питаш получаваш отговор и аз ти го дадох, наготово. То от време на време трябва да се и чете, малко да се образова, ама за някои хора четенето е сложна работа, неприемлива. Ясно е, че никога не си приготвяла канелони със спанак и Рикота или пълнени с нещо друг, по желание е. Вземи прочети, научи се преди да правиш коментар. Четенето образова, независимо какво четеш, все нещо ще запомниш и научиш.
29.04.2017 01:07
1
Потребител#179873
Потребител#179873
То е много добре някой да даде отговор, но дали е правилен. А колкото до приготвянето на канелони и всички видове паста съм много добре запозната и съм се научила от италиански майстори. 20 години прекарани в Италия са доста добър учител, а и когато ми трябва нещо италианските сайтове могат да ми помогнат. Жалко е за тези дето ще готвят по тези рецепти.
29.04.2017 18:29
Потребител#179873
Потребител#179873
След като се пече 30 мин, защо трябва да се варят предварително канелоните?
26.04.2017 18:32
2
Потребител#179873
Потребител#179873
След като не сте авторката, не отговаряйте. След като в рецептата пише, че се слагат 4 ч. ч. доматен сок. канелоните, ще се сварят и преварят. На кутията на Барилла пише - време за готвене 30 мин. без предварително варене. А се пълнят добре и сурови.
28.04.2017 13:39
marcheva14
marcheva14
Добави коментар. Не съм авторката на рецептата, но ще ти отговоря, защо се сваряват предварително, защото трябва да се напълнят със съответната смес. След това се запичат.
26.04.2017 19:30