Тази рецепта коментираха

Анонимен
Райна Агова
Райна Агова
Друго си е сам да си ги приготвиш... уникални
19.11.2021 08:21
Todor Todorov
Todor Todorov
За първи път правя еклери, станаха супер.
21.05.2020 21:04
Потребител#184593
Потребител#184593
Еклери правя само по тази рецепта и резултата винаги е страхотен!
05.05.2019 11:40
2
Геновева
Геновева
Страхотни се получиха...
03.03.2019 22:46
Elizabeta Georgieva
Elizabeta Georgieva
Мойте въобще не надуха
08.03.2018 14:46
3
Марин
Марин
Внимавайте че доста бухват.
21.02.2018 13:21
1
Стеф
Стеф
Страхотни станаха! И мнооого вкусниии! Благодаря за рецептата! Отиват в графа любими и често правени :)
11.02.2018 23:24
1
3
Иван
Иван
Направих ги станаха перфектни но направих някои промени
1. Крема ми излиза много малко така че правя по голяма доза
2. 5 яица за сместа за еклерите ефекта е много по добър сякаш се надуват повече
3. брашното е доста повече от 5-6 лъжици ... ;)
21.02.2017 14:23
7
3
1
Покажи всички подкоментари
Потребител#184805
Потребител#184805
Еклерите се получиха чудесно! Страхотна рецепта!
04.02.2017 10:16
2
К К
К К
Не съм приготвяла сама, но бих опитала с тази рецепта!
17.05.2016 21:04
1
Malamka Stateva
Malamka Stateva
Правя ги от 30 години.Ще си позволя няколко уточнения за пълен успех .Водата е 250мл.. Маслото-150 мл..Яйцата 4 броя.Брашното 1 чаена чаша. .Оформят се с найлонов плик от прясно мляко.Режа едното ъгълче. Режа ги с мокър нож.Фурната се загрява на 250 градуса.Наблюдават се до изпичането.Фурната се намалява на 80-100градуса за да се изсушат, да не са меки.Могат да се пълнят и на следващия ден.Това са много важни правила за истински еклери .
14.05.2016 21:27
37
3
Pressy
Pressy
Super
18.03.2016 19:58
2
2
Yana G.
Yana G.
Любимите ми еклерчета от детството! Винаги се получават страхотни :)
07.02.2016 20:49
1
Моника
Моника
Екстра са браво
23.01.2016 16:58
Sss
Sss
Изглеждат много вкусно. Ще се пробвам да ги приготвя
08.01.2016 16:22
2