Тази рецепта коментираха

Анонимен
Дани
Дани
Днес правих еклерите, искам да кажа голямо благодаря на дамата дала рецептата. Наистина стават много сполучливи и много вкусни.
07.09.2011 16:40
Мартин
Мартин
Благодаря за рецептата, ще се пробвам да я направя.
27.08.2011 11:34
Gergana Tsvetanova
Gergana Tsvetanova
И аз ги пробвах,станаха страхотни,а и са доста лесни за правене,благодаря.
11.07.2011 17:23
Таня
Таня
Благодарности за страхотната рецепта! Мене ме домързя да отмера точно олиото и прецених количеството на око, и май това ми изирга лоша шега. Еклерите станаха страхотни на вид, надуха се идеално, но тези, коИто бяха леко залепнали направо се разкъсаха при отлепването. Стените бяха твърде тънки, а корубата огромна и крема не стигна до никЪде. Предполагам, че тези несъвършенства са поради повечкото олио в тестото.
18.06.2011 16:06
katerina
katerina
Това е точната рецепта. Имах я преди, но съм я изгубила някъде. Сега като реших да правя еклери се досетих, че мога да намеря рецептата тук. Направих ги и мога да ви кажа, че на другият ден нямаше нищо. Перфектни, нямям думи, ако се приготви както е написана, няма как да не станат.
18.05.2011 22:27
Jivko-Germania
Jivko-Germania
Тази рецепта ми хареса много. Аз живея в Германия, направих я тук и на немците много ми хареса.
17.05.2011 09:59
веселина
веселина
Еклерите станаха страхотни. Благодаря за рецептата.
15.05.2011 10:47
Василенна
Василенна
Браво, чудесна рецепта.
Благодаря.
01.05.2011 16:47
dida
dida
Благодаря ти за страхотната рецепта. Еклерите станаха перфектни. Много лесна рецепта.
18.04.2011 14:56
Оля Асенова
Оля Асенова
Получиха се много хубави еклери. Приятелят ми остана очарован. Благодаря за рецептата.
18.04.2011 13:27
leman
leman
Станаха страхотни. Мерси за рецептата.
16.04.2011 16:10
burcin
burcin
Еклерите ми станаха стахотни. Благодаря за рецептата.
09.03.2011 12:15
Виолета
Виолета
Два пъти ги правя и двата пъти ми спихват. Първия път не знаех и отварях фурната по време на печене, помислих, че от там идва проблемът. Но втория път не съм отваряла въобще, оставих ги да изстиват вътре, постепенно. И пак спихнаха. Ще търся друга рецепта.
08.03.2011 21:34
doora7
doora7
Еклерите са страхотни, но как правите глазурата отгоре ?
08.03.2011 21:26
Miglena
Miglena
Благодаря за фантастичната рецепта. Много отдавна не бях правила, но нямах рецептата. Благодарение на вас ги направих, станаха чудесни. Сега ще правя пак, но ще пробвам крема с яйца. Благодаря ви.
20.02.2011 16:41