Тази рецепта коментираха

Анонимен
didka
didka
Еклерите ми спаднаха :( след като ги извадих от фурната,защо така? иначе долу-горе имат вкус на еклери :/
14.05.2013 18:11
2
didka
didka
Сега ги правя и таман махам сместа от котлона (изглежда ужасно),като истине и сложа яйцата дано добие по примамлив вид.Искрено се надявам да станат :) Като са готови ще ви пиша пак,а през това време стискайте палци :П
14.05.2013 16:55
1
ивана
ивана
мн добре се получават ! вече 4ти път ги правя!
Благодаря!
10.05.2013 16:39
1
1
Габриела
Габриела
Много хубави стават.Браво за чудесната рецепта!

Алехан, какво имаш предвид като казваш "чаена и кафена чаша" аз лично съм използвала моите чаени чаши, които имам от много години, а те са по около 200 милилитра (175, за да съм напълно точна) и ми се получиха еклерчетата идеално.
02.05.2013 16:37
Валка
Валка
Обожавам еклери,но никога не съм правила,а сега като видях рецептата и многото положителни отзиви ще се пробвам.А знаете ли как точно се прави заливката отгоре/която е по-твърда/,че дъщеря ми много я харесва,а и аз естествено?
01.05.2013 17:05
Стела
Стела
станаха страхотни :) поздравления
30.04.2013 17:15
Alexan
Alexan
Вашите рецепти са фантастични. Малко проблеми си имам с "чаена" и с "кафена" чаша.

Имате ли снимки и грамове за чаена и кафена чаши?
Поздрави от Африка
Алехан
23.04.2013 09:33
borqna
borqna
рецептата е чудесна! На тези на , които не са им се надули еклерите е защото сигурно са отваряли фурната.Много е важно фурната да не се отваря!
04.04.2013 17:59
Екатерина
Екатерина
Страхотна рецепта еклерите станаха много големи, крема както винаги ми стана на бучки, но се яде.
04.04.2013 15:00
изабела
изабела
Браво , много хубава рецепта изобщо не очаквах да са толкова лесни и станаха чудни... :)
26.03.2013 19:01
кака
кака
Благодаря, наистина точна рецепта.Резултата е - Жена, досега що не си правила?
24.03.2013 20:37
1
мери
мери
Много бързо и лесно става тестото.За пръв път правя и не очаквах да е толкова лесно.Станаха страхотни. Кремът е лесен, но определено не ми допадна.Следващият път ще ги направя с моя си крем.
Към студеното мляко се прибавят:3 суп л брашно и 3 жълтъка и захарта. Бърка се докато се сгъсти.После маслото и ванилията.Като изстине се пребавят с леко бъркане 3 те белтъка разбити на сняг с малко захар. И се пълнят еклерите.
24.03.2013 11:12
1
Александра Вълчева
Александра Вълчева
Получиха ми се перфектно / без да преовеличавам/. Нужно е само любов, търпение и малко късмет. Успех!
19.03.2013 11:19
1
Ваня
Ваня
Станаха много пухкави!!!Благодаря от сърце за сполучливата рецепта !!!
14.03.2013 21:13
Мариана
Мариана
За пръв път правя еклери и просто нямам думи от получилият се резултат ,станаха ПЕРФЕКТНИ,също като купени!
02.03.2013 18:55