Получиха се много хубави еклери. Приятелят ми остана очарован. Благодаря за рецептата.
18.04.2011 13:27
leman
Станаха страхотни. Мерси за рецептата.
16.04.2011 16:10
burcin
Еклерите ми станаха стахотни. Благодаря за рецептата.
09.03.2011 12:15
Виолета
Два пъти ги правя и двата пъти ми спихват. Първия път не знаех и отварях фурната по време на печене, помислих, че от там идва проблемът. Но втория път не съм отваряла въобще, оставих ги да изстиват вътре, постепенно. И пак спихнаха. Ще търся друга рецепта.
08.03.2011 21:34
doora7
Еклерите са страхотни, но как правите глазурата отгоре ?
08.03.2011 21:26
Miglena
Благодаря за фантастичната рецепта. Много отдавна не бях правила, но нямах рецептата. Благодарение на вас ги направих, станаха чудесни. Сега ще правя пак, но ще пробвам крема с яйца. Благодаря ви.
20.02.2011 16:41
веси
Еклерите ни станахаи страхотни. Ще опитам и нещо друго. За да зарадвам майка ми, благодаря Ви.
31.01.2011 12:03
нооф
Имам един въпрос. Как оформихте еклерите и с каква лъжица ?
31.01.2011 11:10
Ine
Не очаквах, че ще станат толкова вкусни. За първи път правя еклери, резултатът е страхотен. Редовно ще правя. Благодаря за рецептата.
21.01.2011 15:54
tatqna
Невероятни са. Да сте живи и здрави момичета. Благодаря ви. Татяна.
17.01.2011 18:08
Virginia
Тези еклери са страхотни, супер са.
17.01.2011 15:12
Даниела
Таня, ваниловият крем е точно този, който е описан в рецептата, твоят е домашен крем или т.нар. жълт крем, който е класически за еклерите, но и с ванилов са вкусни. Чудесна рецепта.
19.12.2010 15:20
Таня
Ваниловия крем се прави по принцип без вода. А традиционните му съставки са: 4 яйца, 1 ч.ч. захар /или на вкус/, 7 с.л. брашно, 1 л. прясно мляко и ванилия.
Яйцата се разбъркват с малко захар, добавя се ванилията и брашното и много малко студено мляко. Млякото се слага да заври и към него с бъркане се прибавя яйчената смес. Трябва да се бърка за да не стане на бучки.
Винаги когато правя еклери, ги правя с такъв крем и стават супер.
18.12.2010 17:11
Нора Христова
Здравей, попаднах на твоята рецепта и искам да те попитам как по - точно оформяш еклерите с лъжичката ?
24.11.2010 20:26
1
:):):)
Лесно ли стават, защото смятам днес да правя такива, но се притеснявам, че може да не стнат.
18.11.2010 15:12
Яница
Много добре се получиха, но крема нещо не ми хареса.
Яйцата се разбъркват с малко захар, добавя се ванилията и брашното и много малко студено мляко. Млякото се слага да заври и към него с бъркане се прибавя яйчената смес. Трябва да се бърка за да не стане на бучки.
Винаги когато правя еклери, ги правя с такъв крем и стават супер.