Тази рецепта коментираха

Анонимен
диди
диди
С тази рецепта и моите еклери не се получиха!
03.04.2012 23:04
Петър
Петър
Катерина, не си сложила достатъчно яйца, надуването на еклера е благодарение на яйцата. Дано да съм полезен :)
25.03.2012 22:23
каломира
каломира
станаха невероятни и са много лесни за приготвяне!
05.03.2012 15:44
Катерина
Катерина
Моите еклери не се получиха. Спазих точно рецептата, но станаха твърди и мазни, въобще не се надуха. :(
11.02.2012 21:21
Ивка
Ивка
Здравейте, много благодаря за рецептата. Винаги съм си мислила, че се правят много трудно, но тази рецепта е невероятна. Станаха страхотни и мисля, че ще ги правя доста често.
11.02.2012 15:26
desi
desi
Страхотна рецепта. Благодаря много. Добавих към крема малко лимонова есенция и маскарпоне стана още по- добър :)
05.02.2012 13:21
Норс
Норс
Чудесна идея :) Винаги съм правила тестото за еклерите с краве масло, но като видях тази рецепта реших да пробвам с олио. Струва ми се, че се получиха по-добре! :)
Направих и лек "тунинг" на крема... Замених 100 мл. от млякото с прясно изцеден сок от портокал и добавим малко настъргана кора... Стана доста свежо! Хареса ми :)
28.01.2012 18:24
руми
руми
Сега направих еклери с тази рецепта станаха страхотни !!!
14.11.2011 12:10
didity
didity
Благодаря ви за страхотната рецепта, станаха уникални.
13.11.2011 12:22
galq
galq
Бяха страхотни, много благодаря.
12.11.2011 14:53
alex-bg
alex-bg
Здравейте и браво за страхотната рецепта, втори път ги правя по тази рецепта и стават професионално добри и вкусни - абе страхотни. Щом готвачи от ресторанти извън границите на БГ ги харесват. Само, ако искате добавете и 150 гр. крем сирене ( безсолно ) към крема още докато е топъл, стават невероятни и всички питат как са правени.
11.11.2011 17:19
Lora
Lora
Страхотна рецепта. Трябва всеки да опита.
04.11.2011 14:30
Стиляна
Стиляна
Браво на този, който е публикувал рецептата! Искрени благодарности! Станаха страхотни!
31.10.2011 17:46
fiora
fiora
Благодаря за рецептата. Станаха много вкусни.
26.10.2011 10:39
ДАНИ
ДАНИ
Бих искала само един малък съвет. Към крема да се добавят 3-4 жълтъка с размито брашно, става по-вкусно. Но като цяло рецептата е ОК.
10.10.2011 11:24