Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ivanova
Ivanova
Това е първата рецепта, която пробвам за гофрети. Аз първо сложих яйцата и част от млякото, ванилия и бакпулвер, чак после постепенно смесих брашното и досипах млякото за да се разбие добре сместа и да няма буци. Накрая олиото. Мляко сложих обаче 2 чаши, че беше доста гъста сместа. Станаха по-добре от колко очаквах ;)) За първи опит съм изключително доволна, но ми се струва, че трябва да са малко по пръхкави. Някакви идеи къде ми е грешката?;)
31.03.2013 22:41
Мадлена
Мадлена
Страхотни! Браво!
27.02.2013 14:41
1
mimi
mimi
Ивана, и на мен първият път така ми се получиха, но после останових, чи гофретника беше оставен на по-ниска температура. Увеличих я на макс, намазах гофретника хубаво с олио и стана супер. Виж дали и при теб не се е получило така ;)
19.01.2013 12:42
1
Ивана
Ивана
Охх...от вашите коментари лигите ми изтекоха! На мен обаче хич не ми се получиха! Като ги извадих: отвън изгорели,отвътре чисто ТЕСТО! Нищо против рецептата нямам,аз дори с голям мерак си ги готвих,ала уви нищо не се получи! Няма нищо другият път задължително пак ще пробвам! А заради Г-жа ''Челси'',ще сънувам гофрети с кленов сироп...(шегичка) ;П
18.01.2013 23:10
Челси
Челси
Ммм...прекрасни станаха,дори мисълта ме кара да се разтапям! Като ги извадих с дъщеря ми,добавихме малко кленов сироп върху пухкавата и леко хрупкава,коричка на гофретите! Ахх...прекрасно беше...непременно ще ги направя отново,и отново и ще ги препоръчвам пак,и пак! :)
18.01.2013 22:53
1
ani
ani
Ставам дори прекалено хубави , много вкусни и много пухкави!
18.01.2013 14:33
2
1
Оки
Оки
И при мен се получиха много добре, аз пък добавих кокосови стърготини и ванилия :)
02.12.2012 17:22
1
Julia
Julia
Аз пробвах рецептата, но добвих и настъргана лимонова и портокалова кора, ванилия и малко канела. Станаха божествени гофрети, а тази репепта е най-лесната и сполучлива, която съм правила.
07.11.2011 15:58
6