Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Как така стой в марината цяла нощ пък после се вади и се мие защо?
08.03.2024 05:48
Анонимен
Анонимен
Пише че се пече 2ч.и 40 м.
но никой не чете.
24.12.2023 09:45
3
Анонимен
Анонимен
Поне 2 часа се пече. За 40 мин. само картофите ще са готови.
23.12.2023 22:47
1
Вальо
Вальо
Ако е по едър джолан това време му е малко, според мен. За по сигурно аз първо го варя под налягане 1 ч.
18.12.2023 19:07
9
2
Анонимен
Анонимен
Как така стой в марината цяла нощ
пък после се вади и се мие защо?
08.03.2024 05:46
Анонимен
Анонимен
Приготвянето на джолан отнема 2,5 - 3 часа... Сложен в гювеч и вкаран в студена фурна... След това се "включват" и градусите...
31.12.2023 10:41