Е, значи царе сте да измисляте какви ли не бомбастични заглавия и наименования. Най-обикновени бухтички със сирене при вас стават "Мини Милини" или "по годечки" или не знам си какво. От стандартно содено тесто правите хиляди рецепти, които се различават само по наименованията. Браво на вас, "специалисти" :)))
18.06.2013 20:30
нинка гълъбова
царски ще си ги хапна ако има кой да ми ги направи.
18.06.2013 18:50
Мила
разточеният голям лист се реже на по-малки парчета, които се прегъват със сиренцето посредата. Притисни ги леко с пръсти по краищата, ако искаш, няма да се отворят
26.02.2012 11:47
Васи
На мен не ми стана много ясно как точно се оформят. Като се прегъне на две после нарязва ли се на малки парченца и не трябва ли по някакъв начин да се прещипят, за да не се разтворят про пърженето? Ще се радвам някой да ми разясни мерси :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани