Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Рулото стана уникално вкусно! За да го направя още по-здравословно, замених захарта с еритритрол, около 150 гр. Много благодаря за споделената рецепта!
07.11.2024 11:39
Анонимен
Анонимен
Много го харесаха вкъщи, но нямах брашно от спелта, използвах бяло брашно. Пухкаво се получи и с приятен вкус. Благодаря за рецептата. Блата ми стана горе-долу за 15 минути.
13.10.2024 17:03
2
Росица Петрова
Росица Петрова
Благодаря, за отзива. Радвам се, че сте харесали рулото с ябълки. Колкото до брашното мисля, че няма значение. Важен е крайния резултат. Поздрави!
14.10.2024 07:52