Тази рецепта коментираха

Анонимен
Яна
Яна
"Това беше пояснение за простолюдието." - а това беше напълно излишно! Яжте си качамака и недейте много да знаете!
04.06.2013 08:02
2
Galilei
Galilei
Полентата е италианско ястие и откритие още по времето на Рим са се приготвяли каши от брашно, от кестени или елда, които по късно са заместени с царевицата. С основание, не всеки харесва безвкусния вариант на царевичната каша. Но в последствие с добавка на различни подправки, масло и сосове тя намира своето място дори в по-изисканите ресторанти.
Царевичната каша се приготвя в много страни, като разбира се начините на приготвяне и имената варират не само от страната, но и от регионите в нея.
Това беше пояснение за простолюдието.


24.04.2011 19:24
1
лена
лена
Е, че те полентата си е нашенският качамак, това не е тайна за никого. Но досега не бях се сещала да го правя в кексова форма (sun) Мерси за идеята.
16.03.2011 15:19
Пламен
Пламен
Тази рецепта е за качамак. Твоята полента, госпожо, е нашия качамак. Голямо откритие, няма що.
09.03.2011 18:10
1