Уникални станаха,лесни бързи и изумително вкусни:-))
15.10.2013 13:31
Ирена
Добруджанките на Ивелина са много вкусни и ароматни. Що се отнася до снимката - когато авторите на рецептите не предоставят свои снимки, нашия екип подбира подходящи от базата ни с данни. Изображенията са с илюстративен характер и разминавания са възможни.
04.09.2013 22:03
сиси
Това на снимката не е от рецептата.В товатесто на снимката по всичко личи че е месено с мая.
03.09.2013 18:48
1
милчева
Това което виждам не ми изглежда на топки, а е кифлички....
04.06.2013 00:30
Ивелина Георгиева
Благодаря ви за съветите. Аз мисля че "необходимите продукти" на тази рецепта са важни. Всяка от нас предполагам че знае "приготвянето" на подобни тестени продукти.
27.11.2011 23:06
анонимна
Съгласна съм с GALINA1522. Първо брашното се смесва с бакпулвера. Киселото мляко с хлебната сода и тогава се прибавят към яйцата и сиренето заедно с олиото, а най-накрая се слага брашното.
13.10.2011 18:03
1
desi
Е, хора, срам и позор. Та аз на 20 години меся и точа тесто, та вие не знам от къде падате.
04.03.2011 14:52
1
mariana
Вие какво искате, да ви се каже как се меси и бърка ли ?
03.03.2011 20:21
1
....
Вие като нямате представа от готвене, мълчете.
18.02.2011 15:18
2
Вили
А това добрИджанки ли са или добрУджанки ?
05.02.2011 15:41
GALINA1522
Голяма рецепта, ама защо я публикувате. Смесвате всичко и печем. То това го правят и децата, ама нищо не излиза. Като не искаш да кажеш как го приготвяш, не го публикувай.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани